Dinner @ Arabic House Restaurant

Hari ni tak tahu nak makan mana so jalan jalan kat Putra Kajang. Pusing punye pusing, tetiba nampak satu restoran Arabic. Full house. So high expected la. Sebab bagi saya semua restoran arab ni rasa makanan dia sama jek. Yang membezakannya cuma sama ada dia hidangkan dalam portion besar @ kecik, frozen @ homemade. So hubby cakap, jom try.

* ni restaurant dia, berdekatan dengan restauran cibiuk (melayu sunda), restoran al huffaz dan Laman gril and bbq (chef zubir punye).
* dekorasi simple, macam biasa biasa
* nama restoran seperti di dalam gambar
* saya order nasi hanith lamb. Nampak tak daging tu, kedekut giler. Kecik betul. The price memang tak setimpal rm17. Dua jenis side dish aja. Sepotong lobak. Dush... menyesal sesangat g sini. 
* hubby order nasi mandy LARGE ye. Tapi tengokla potion dia. Tak tahu apa yang besar. Hanya tambah 2 ketul daging kambing jek. :((

Memang keciwa sesangat. Tak recommended langsung. So better takyah g. Sebab hidangan dia simple sahaja. Sebab selalunya kalau kami pergi restoran arab ni, nasi dia memang banyak, leh share lagi. Daging sepatutnya takdela kecik macam ni. So frustrated. Taknak tulis panjang-panjang. Sedih.. pap pap terus ajak makan burger bakar abang burn ...

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil