Nota Dari Kekasih

Pagi-pagi lagi dah wassup suami, cakap bulan disember bulan ramai kawan opis kawen dan buat kenduri. Al maklumla perempuan, pergi majlis, kenduri, hi tea or dinner konpem menggelabah sebab nak dok pikir nak pakai baju apa. So awal-awal lagi bagitau suami suh bagi duit lebih sebab nak shopping baju. Kihkihkih.. dalam hati berkobar-kobar sebab tahu mesti suami akan tanya soalan wajib.

"Kan dah banyak baju"
"Baju apa yang nak beli"
"Berapa rm?"

So sah sahla dan siapkan kertas jawapan untuk jawab balik soalan tu. Tunggula kekasih hati ni jawab. Tiktok tiktok berdebar-debar. Sekali tu dia bagi jawapan yang memang tak boleh nak dijawab. Kirenya kalau exam, memang failed la.. nak tahu apa dia nota kekasih saya bagi.... 

                                                                     


Tak terkata... terus terdiam. Rupanya kekasih saya sayangkan saya. 

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil