The Wedding Breaker Review by Evelyn Rose


Dah lama tak review pasal buku novel sebab tak sempat nak baca. Nak settle kn projek-projek yang tergendala. Ok, straight to the point. One of my favourite. Bes novel ni, sebab indah jalan ceritanya. Kisah memula nak tolong kawan yang dipaksa kahwin dengan lelaki yang bukan pilihan, tetapi pertolongan itu menjerat dirinya kerana pemuda itu mula mencari siapa dirinya hingga heroin itu menanggung perbuatannya.Mula-mula tu biasala, ada konflik sikit after that penulis memang pandai memain perasaan pembaca. Ending dia memang bes, sebab happily ever after. Biasalah, kite mana nak ending sedih-sedih kan. Hihi. Menggambarkan tempat-tempat menarik dengan plot cerita yang juga menarik. Saya taknak review lebih-lebih sebab buku ni memang harus korang beli. Dari 5 bintang, saya bagi 4.5. Pergi cari cepat k.. 

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil