Destinasi budget @ Gold Coast Morib

Nak gi bercuti tak untuk weekends jek? Sekarang ni kan musim panas (setelah berlalu musim sejuk las month.. dah macam duduk oversea lak), so nak bawak anak mandi taman tema dengan kadar harga yang affordable dan duduk hotel yang ala-ala mewah dengan siap buffet dinner sekali.. (aaa selalu dengar bg free breakfast je kn). Ada banyak promotion serendah RM148 include 2passes water theme park, breakfast. Kalau sesapa birthday dan nak surprise kan pasangan dengan budget bawah RM250 boleh dapat birthday promotion siap bagi kek dan hadiah sekali. So cecepat tengok ye (sorry gambar tak dapat den nak attach kan. phone tgh buat hal lak dan sebab tengah rushing, keje berlambak-lambak dan ade kelas lepas ni ... sorry). Nak cepat sebab takut korang terlepas promosi ni .. xoxo  --- Bolehla jenguk laman web Gold Coast Morib--- www.gcr.com.my . Jangan lupa ye uolls baca terms dan condition tau.













Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil