Mr. Kabab & Biryani house

Ni restoran makanan arab yang ntah ke berapa kali kami cuba. Baru kali ni nak post. Restoran ni terletak di Presint 15, Putrajaya. Sederet dengan pusat jualan perodua. Mula-mula restoran ni ade corner lot jek, sekali agaknye untung sesangat, owner dia beli sampai 4lot kedai. Bayangkanla betapa besarnye restoran ini. So sesapa nak buat gathering kengkawan, family or apa-apa events boleh tempah. Sebab memang selesa. Harga macam biasa, standard restoran arab but memang puas hati. Walaupun mahal sikit, tapi menu dia ade macam-macam. Bukan setakat hummus, mandy, or biryani, kambing, ayam dah biasa, but ikan pun ada. Nan cheese pun ada. Memang terbaek. Very recommended. Dari 5 bintang, saya bagi 4. Enjoy the photos.. xoxo..

Siap bagi extra lauk.. haaa spesel kn. Takde caj tambahan. Dont worry
Ni makan dua orang. Tak larat nak habiskan sengsorang.
Ni menu untuk anak saya. Oklah.
Ni arabian tea. Letak daun pudina. Sedap. Tapi tetiba konsep jadi japanese lak lol.

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil