Bila Sedih, Korang Buat Apa Ye??

Saja nak coret bla bla kat sini. Acctually tengah stress kerja, so take a break jap sebab tengok monitor dah nampak putih kosong je so rehat,, (menilik phone berjam jam boleh lak). Kalau korang tengah sedih, korang buat apa yek?

Kalau saya sedih selalunya saya akan makan benda yang tersangatla pedas sambil keluar air mata. Saya akan cincang cili padi tu halus mulus dan letakkan dalam masakan. Selalunya lepas tu saya akan lega .. tak tahula nape sejak anak 2 ni dia bertukar habit hahahahahaha... pelikkan ..

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil