Gold Coast Morib

Hari tu saya ade post mengenai gold coast morib kan .. so sila enjoy gambar yang saya ambil, moga dapat merasai keterujaan anak saya dapat pergi tempat macam ni..

Bilik yang saya dapat mengadap pool, fuh naseb baik

Time ni jerebu teruk. Nak buat camne dah booked awal alhamdulillah anak-anak ok. Siap standby ubat awal-awal lagi.

So bolehla nak bawak anak-anak gi sini. Tarikan dia sebab water theme park ini. Sesuai dengan harga dia. Saya amek package RM 170 plus plus.. end up jadi RM198. Kami dapat 2 person breakfast and dinner passes, 2pass ticket water themepark. So oklah kan ... memang berbaloi baloi. Yang besnye tiada had ketinggian untuk bebudak, so ayah boleh bawak anak main slide. Memang permainan kat water themepark sesuai dan dibuat untuk kanak-kanak. Dont worry memang ade guard utk setiap slide.

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil