Mesin Tiket Komuter

Dah 2kali kena macam ni bile kaunter tiket tutup. Ye saya guna kad touch n go untuk setiap perjalanan, tapi macam mana plak dengan pengguna yang purchase tiket setiap hari?? Mesti tertanya-tanya kan apala yang saya membebel pagi-pagi ni. Mesin tiket ktmb takleh terima syiling baru. Terukkan?? Punye dah lama syiling baru dikeluarkan, tapi ktmb still tak upgrade mesin mereka. Guna duit kertas?? Duit kertas baru pun still takleh terima. Aishh.. Nak tahu, kebanyakkan mesin tiket ktmb ni selalu jek tulis Duit Syiling Sahaja Digunakan. Ish pagi ni tak pasal-pasal saya bagi kat 2orang pengguna sebab dorang takleh purchase tiket tersebut. Naseb baek saya ni jenis kumpul duit syiling, so tak kesah sangatla.

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil