Foody Wadihana @ Bangi Getaway

Hari tu berdating dengan incik suami kat Bangi Getaway. Kirenya Bangi Getaway ni mall yang terbaru la ada. Kalau nak pi sini, dari exit tol Bangi, sila tengok signboard Jaya Grocer. Sebab kat Bangi Getaway ada Jaya Grocer, yeayyy. Mall sebelah kanan so kena buat u-turn. Parking still free. Apa yang best? Kat sini ada banyak outlet tudung yang murah-murah dan cantek. Kire ikut kemampuanla. Eh melalut lak padahal nak citer pasal restauran makanan ni.

Foody ni outlet ke 3 francais Wadihana. Lagi 2 kedai makan dia kat berhadapan blok butik palingggg eksklusif Fareeda. So saje nak try outlet baru ni.

Ni alamatnya. Punyelaa malas nak menaip.

Selesa, ni ruang sebelah luar.

Simple.

Ada aircond. Malaysia kan panas hehe.

Sesapa yang tak tahu lagi. Wadihana punye style pekerja dia semua lelaki tau. Tak tahula nape. Meh kite tengok menu dia ..
Siap ada value meals lagi. Dari western sampaila ke makanan biasa. Murahkan.
Tertarik tak??
Rojak buah pun ada .

Actually outlet ni menyediakan makanan dari barat, chinese, melayu. Kire variety la. Dalam satu outlet ada pelbagai jenis masakan.
Nak tahu apa yang kami order, jom scroll bawah
Chip dengan sos salsa. Fefeeling macam tengah tengok movie kat umah sambilpeluk bantal bear. 

Spagethi aglio olio. 

Incik suami order beef sandwich. Kenyang sebab banyak sangat. Tak kedekut hehe. Makanan dia not bad la. Dari 5 bintang, saya bagi 2.5bintang sahaja. Tapi lagi 2 francais dia memang terbaek makanan. Cuma maybe ni outlet baru, makanan dia biasa-biasa je.

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil