Packages Terhebat - Redbite Photography

Alamak ... nak kahwin but still cari photographer yang terhebat tapi dengan package yang murah dan affordable but hasilnya superb. Hari ni nak buat iklan jap. Team Redbite ni saya dah kenal lama. Memang gambar best gler. Dari package semurah Rm400 .. apa, biar betui. Betui bak hang. Jangan terkejut. Bolehla contact dorang ni melalui salah satu team member ni yang saya percayai .. klik link bawah ni ye. Kat situ banyak giler gambar yang diambil dan boleh ditengok. Banyak giler packages dorang tawarkan. Memang terbaekla. Bak kata boboiboy.. Terbaekkk..

http://www.facebook.com/WandyYusoffRedbitePhotography

https://www.facebook.com/lirzalurzahs

Macam-macam events dorang amek. Dari wedding, pre wedding, baby shower, baby, convocation, engagement or anything moments yang korang nak abadikan, boleh request dengan orang. Siap leh discuss harga lagi. Nak tengok gambar, meh saya tunjuk sikit..

Alololo comeykan. Amacam cun tak gambar.

Cantekkan? 

 Ni memang syahdu. Moments ni harusla disimpan buat kenangan.

 So kalau nak tengok gambar yang bes, korang leh klik laju-laju pada link yang diberi tadi. Cepat tau booking. Nak booking next year pun boleh. Konpem korang tak menyesal hired mereka. Mention je nama saya 'SYA' konpem dorang bagi spesel punye price.

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil