Program Cuti Sekolah

Cuti sekolah bakal tiba. 3minggu tu. Teringat zaman sekolah dulu, pasti dah melonjak kegembiraan walaupun cikgu dah standby homework yang banyak giler. Siap mengamuk dan marah cikgu sebab memusnahkan impian untuk bersenang lenang di rumah. Buat yang tak tahu, cuti sekolah bermula 28-5-2014 sehingga 14-6-2014. 

Selalunya keluarga kami akan bawa kami pergi holiday selama seminggu. Maklumla kami adik beradik semua sekolah berbeza dan jauh, so ibubapa kami mengambil inisiatif untuk kami berkumpul. Cuti-cuti malaysia je. So macam-macamla kami adik beradik request. Pernah gak cuti sekolah, ayah hantar pergi kem yang dianjurkan pelbagai pihak. Seronok dapat jumpa kawan baru. Takpun favourite destinasi kami, Pulau Pangkor, Perak. Alasannya sebab dekat dengan kampung. 

So now my turn lak nak isi masa lapang anak-anak time cuti sekolah ni. Memang banyaklah pihak anjurkan pelbagai aktiviti seawal umur 4tahun. Salah satunya ialah yang ini..



Tertarik dengan package ni. So apa plan korang untuk cuti sekolah ini?? Balik kampung pun best gak. Kalau nak bawak anak-anak pergi holiday, make sure booking awal ye. Banyak destinasi yang menawarkan harga yang berpatutan. Yang penting pilih yang mampu dan tidak membebankan. 

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil