TGIF, Alamanda

TGI Friday, Alamanda

Banana Milkshake

Ultimate Burger dengan hirisan daging,patti,saute onions yang dihidangkan bersekali dengan fun fries. Memang sedap.


Friday Sundae (berbaloi-baloi). Terlebih kenyang.

Ribeye Steak dengan Chimicurri Pesto (sos memang sedap, lain dari yang lain) side dishes yang diberi ialah marsh potato dan fun fries. Dan tentulah medium rare.

Sesapa yang pernah pergi TGI Friday mesti tahu harga dia macam mana kan. So untuk ribeye tu harga lebih kurang RM53.00++, Friday Sundae RM16.00++. Tapi kalau sekali sekala apa salahnya kan. Tapi saya cuma nak kongsi yang ribeye steak dengan pesto Chimicurri (herbs) tu memang sedap. Marshpotato pun macam homemade, tak nampak macam guna bahan segera. Tak sangka lak rangkaian fast food macam ni boleh hidangkan pesto yang sedap sebegitu. For me burger tu pun memang sedap, walaupun terpaksa bayar mahal, sedikit pun tak ralat sebab memang sedap dan portion dia besar.


Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil