Me Time For Mummy


Kisah semalam di paper The Sun. Baca artikel ni. Yup true. Indeed. Memang tidak dapat dinafikan bahawa kengkadang or kalau boleh everyday mesti ada masa untuk isteri/mommy buat benda yang dia suka or lebih tepat lagi duduk sorang-sorang tanpa gangguan. 

Tak kisahla aktiviti apa yang kita nak buat, tonton tv, baca buku, duduk menghadap suratkhabar or duduk dalam bilik air lama lama sebab telek muka or kengkadang sesaje duduk minum air teh tanpa memikirkan apa apa.
Betul kan???  Sebab kita ni bekerja, balik rumah kena uruskan suami dan anak-anak. Eh bukan wanita bekerja je, housewife pun perlu. Setuju??

Kalau paling best every month buat aktiviti sorang-sorang or jumpa kengkawan. Tengok movie,ochestra, or do whatever you want to do.
Macam saya, saya akan pergi jog sengsorang di taman atau gi spa/salon. Tu pun dah rasa lega dan noleh recharge battery. So mommy mommy diluar, u need spend some quite time for recharge battery. Para suami harap memahami hehehe.. 

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil