Teaser : Glory Beach Resort @ Port Dickson


Weekend ini kami sekeluarga akan menginap di Glory Beach Resort sempena Family Day Unit kami di office. Nak buat BBQ katanya. Cari punya cari rasanya Glory Beach Resort macam bersesuaian dengan budget kami. Kalau nak tahu lebih lanjut klik pada link di bawah ini :
www.glorybeachresort.com

Glory Beach Resort menawarkan 2 jenis apartment iaitu 2 bedroom apartment dan 3 bedroom apartment. Kami menempah 2 bedroom apartment. Meh kita tengok dulu gambar yang terdapat di laman web hotel ni

Tengok macam best. Siap cakap ada 16 channel astro, but sorry nama pun bercuti, so bukannya nak menghadap TV kan. 

Luas kan .. 

Cantek cantek.

Tak sabar rasanya. Tunggu tau, more updated will coming soon..

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil