Jom Terbang Bersama Air Asia


Dah buat plan next year nak pergi mana? Dah tahu nak bawa keluarga pergi mana ? Belum lagi plan ? Selalunya keluarga saya (padahal diri sendiri yang suka suka buat list, suami ikut je)dah jotted down tempat-tempat yang pasti dilawat dan pergi tahun depan bila dah dekat-dekat hujung tahun ni. Nak tahu kenapa? Sebab selalunya hujung tahun ni lah banyak syarikat penerbangan buat promo dan yang paling hebat promo adalah syarikat penerbangan yang begitu glamour dengan Nasi Lemak Pak Nasser yang sedap tu, Air Asia. 

OK .. belum terlambat lagi untuk booking mana-mana flight ticket, klik sini .  Mesti korang dah ramai-ramai sign up jadi ahli BIG kan. Kalau bukan ahli BIG pun still boleh dapat harga promo ni.

Air Asia buat promo 10 Nov 2014 - 16 Nov 2014

Travel period : 10 Jun 2015 - 17.1.2016

Kali ni Air Asia buat promo dengan lebih banyak destinasi. Target saya tahun depan nak pergi Jepun masa Autumn. Lebih-lebih lagi nak tengok Mt Fuji yang cantik tuh. 


sumber ihsan : Google


sumber ihsan : Google

Melted okay tengok gambar.  Yang lebih best lagi promo Air Asia tu, travel period tu dah cantik sangat . Ok plan no 1 dan berjaya. Yang penting booking ticket dulu baru boleh buat preparation lagi such as Hotel, Road trip or apa-apa lagi.

xoxo

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil