Im Back.. Alhamdulillah


Ok dah kembali semula ke office hari ini, alhamdulillah. Kalau dah kembali, maknanya anak dah sihat walaupun tak berapa nak segar. Misi hari ini nak apply unpaid leave sebab nak duduk lama-lama jaga anak-anak sampai dia betul-betul sembuh. 

Now miss them so much ... 

Unpaid leave ??? Huwaaaaa dinasihatkan supaya tidak mengambilnya. Ni rasa macam nak nangis ni.  Nampak sangat menjadi orang penting (padahal tak berapa nak penting, sebab rasanya semua orang boleh buat kerja tu). 
Ok, nak menangis dulu. Bye


Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil