Mari Belajar Melukis (buat ibu yang tak pandai melukis seperti saya)

Disebabkan tak berjalan mana-mana. Kuaratin disebabkan anak masih belum nak berapa segar, takleh nak upload tempat best best nak jalan. Nak bawak bebudak ni makan tempat best best pun still tekak dorang belum ada selera lagi. So apa kata kita belajar melukis. Saya ni nama je ambil lukisan kejuruteran dulu tapi hampeh takde bakat melukis.

Jadinya bile anak suruh ibu melukis, ibu jadi stress. Tengok husband lukis senang je walaupun tak pernah ambil subjek lukisan. Lepas tu anak pulak jenis pandai melukis, ikut gen ayah dia. Stress ibu. Hari-hari tanya, 

"Ibu, kenapa ibu tak pandai lukis. Ayah pandai"

Stress okay dapat anak yang petah berkata kata dan memberi soalan maut tiap-tiap hari hahahhaa...

So hari tu google la cara -cara melukis paling senang. So lepas ni tak stress lagi yeayy. Cara mudah nak ajar anak dan ibu melukis.

Google image

Google image

Google image

Google image

Google image

Google image

Google image
Google image

Google image

Simple kan?? Mudah sangat. Lepas ni boleh berlagak dengan anak sebab ibu dah pandai melukis. 

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil