Muka Anak Anda Ketika Makan ?

Mesti rasa best bila dapat tengok reaksi muka anak ketika makan. Bagi saya saat itu lah yang 'mahal'. Muka malas nak makan, muka selera nak makan dan semualah. Meh saya share gambar reaksi muka anak saya ketika makan :

muka terpaksa makan makanan hospital.

"Cedapnye"


muka terlebih excited makan

muka menghayati makanan

gaya makan sambil menonton


Nak tahu lebih lanjut boleh klik pada link ini muka kanak-kanak . Ada macam-macam reaksi kanak-kanak ketika makan. Lawakla. Saya rasa boleh menjadi memori yang indah. Yelah, cuba bayangkan kita dah penat-panat masak, sekali anak makan dengan berselara sekali. Fuhh hilang penat ye tak?
Sustagen menawarkan peraduan yang memberi ganjaran kepada pemenang. Senang je. Ok ikut step ini ye :

1. Upload your happy moments tengah prepare or eating meals dengan anak atau gambar your creative food art.
2. Hashtag #100funmeals and then post kat twitter,instagram atau facebook sustagen.


Mudahkan!! Alamak, peraduan habis pada hari ini. So masih ada masa lagi, jom try manalah tahu dapat hadiah 1.3kg Sustagen packs & mystery token.

Nak tahu lebih lanjut, boleh layari facebook dan website Sustagen pada link di bawah, ok.

Cepat !!!

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil