Pasta Express Malaysia @ Presint 15, Putrajaya


Weekend ni jejalan kat sekitar Presint 15. Lama sangat tak meninjau kompleks perniagaan di sana. Nak cari tempat makan baru untuk lunch hari ini. Sekali nampak restoran western baru. Berdekatan dengan Pusat Jualan Perodua. Nampaknya lunch kita makan western la ye.

Kitchen mereka. Sukalah restauran yang deco simple simple macam ni.

Niat di hati nanti kat rumah nak beli papan hitam macam ni dan hias sendiri.


Jom kita tengok menu yang disediakan.







Sweettooth aka dessert

Ribeye steak. Sedikit dry. Sos ok

Chicken carbonara. Memang sedaplah. Rasa macam nak order lagi, maklumlah share dengan anak

A basket of fries. Banyak tapi bit salty.

Caesar salad. Sedap.

Seperti biasa tak order minuman sebab kalau order nanti peperangan akan berlaku hehehe. Anak-anak kalau dah order minuman, langsung tak nak sentuh makanan dah. Tak pun bergaduh berebut minuman. So sudahnya Encik Suami malas nak order minuman.

Ni jumlah harganya.

So nak bagi berapa bintang?? 3.8/5. Kalau diberi pilihan, saya akan datang semula ke sini unuk cuba makanan lain lak.

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil