Aktiviti Penutup & Pembuka Tirai

Dah basi pun cerita, tapi tetap dan tulis dalam blog ni. Nak jadi kenangan ceeewaaah. Bulan Disember 2014, selalunya unit kami akan buat makan-makan (actually tiap-tiap bulan ada aktiviti ni) dan main tukar-tukar hadiah dengan budget yang telah ditetapkan. Kiranya macam nak habiskan duit tabung kami la. Kalau nanti dah tak kerja di sini, pasti rindu dekat dorang ni. Bila masing-masing stress, semua belanja makan kudapan bagi nak hilangkan stress tu. Susah senang bersama, back up sesama. (Sobs sobs sobs) . Susah nak cari pengganti mereka ni.

Aktiviti Penutup Tirai 2014

Makan makan unit kami.






Kenny Rogers Roaster @ Amcorp Mall

Macam tahun sebelumnya, main tukar-tukar hadiah. Budget adalah RM10.00.

Pembuka Tirai 2015

Majlis Pernikahan my Sis In Law 



Time ni memang tak banyak gambar sebab busy dengan urusan majlis. So dapat la dua tiga kerat gambar.

Doakan buat pengantin semoga berbahagia till jannah.

Tu yang busy sampai tak berupdate blog ni. 

So tahun ni nak ke mana kita ye??

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil