Cuaca Panas Pekena Cendol Bakar


Sekarang memang cuaca panas. Even hujan lebat pun memang panas kan. 
Hospital pun full dengan kadar kenaikan pesakit yang kena warded. Jaga kesihatan baik-baik. Make sure minum air putih banyak-banyak. Kalau batuk dan selsema, pakai mask untuk elak jangkitan.

Hari yang panas kami jalan-jalan cari makan area sekitar dengkil (jalan menghala ke KLIA). Hajat dihati nak pekena Cendol Bakar yang famous tu.
Restoran ni memang besar. Memang akan nampak dari tepi jalan. Ternampak signboard Cendol Bakar. Apalagi dengan gaya ala ala bond, terus pusing stereng masuk ke tempat parking.

Terus order mee udang RM8.00. Rasa?? Oklah. Biasa-biasa aje

Cendol Jagung RM4.50. Ini Encik Suami punya.

Cendol Durian + Pulut RM4.50. Ini saya punya. Durian memang sedap. Rasa pahit-pahit lemak. Saya suka kalau durian rasa macam tu. Panas -panas memang sedap makan cendol ni. Boleh bagi 3 bintang daripada 5.


Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil