Demam AirFryer

Biasalah jadi isteri, surirumah, mak mak mesti nak penuhkan dapur. Kalau tak penuhkan tak sah, at least mesti ada pelbagai jenis tupperware. Betul tak? Takpun macam saya gile kumpul baking punye alatan. Hahaha dah jadi habits. Kali ni entah apa demam yang melanda, hati melonjak lonjak nak suh Encik Suami belanja belikan AirFryer. Siap dah senaraikan brand airfryer dari yang mahal kepada yang mampu milik. 

Tefal AirFryer.

Philips AirFryer.

Elba Airfryer

Khind AirFryer.

Nampak tak? Betapa gigih nak senaraikan AirFryer. Bila review kat google banyak orang review Philips is the best. Tapi Tefal bentuk cantik meskipun ambil banyak ruang. 

Kat Parkson ada promo Tefal. Hanya RM899.

Dapat tahu plak, ada pameran barangan elektrik kat IOI Mall Putrajaya. AirFryer Philips hanya RM814 (percuma 1 recipe book dan baking mould) dan Tefal RM799 (free 2 recipe books dan tupperware). Tawaran berakhir ahad ni 29 Mac 2015. 

Kat Lazada AirFryer Elba dan Khind harga RM329.

Mana satu pilihan hati ni??

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil