The Grato Bandar Seri Putra


Hari tu entah kenapa tekak nak makan western. Mengandung kali ni memang asyik ke arah western jek. Nasi takboleh masuk sangat. Ajak suami nak makan western. Tapi time tu malas nak keluar jauh-jauh,nak pergi area rumah jek.Mengada tak? Penat Encik Suami nak melayan. 

Fuhh nasib baik Restoran The Grato dah buka kat Bandar Seri Putra. 

Mehla kita terjah.
 

Lamb Chop

Salmon with pasta

BBQ Short Ribs

Don Pizza

Hilang kempunan baby. Pizza memang terbaik. Nipis dan crunchy. 

Harga pun tak berapa mahal. Kiranya harga mampu miliklah. Kalau ada makwe yang nak suruh pakwe belanja makan western, kirenya bolehlah datang sini. Makan sedap,harga pun murah. 

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil