Anjung Ikan Bakar, Lubuk Temiang Labuan

Post sebelum ni, kita post pasal Anjung Ketam. So today pasal Ankung Ikan Bakar. Tapi jangan salah sangka lak, walaupun namanya Anjung Ikan Bakar but still ada udang, sotong dan ketam.

Encik Suami cakap Anjung Ikan Bakar ni kalau nak dibandingkan dengan Anjung Ketam, harganya murah sedikit. 

Konsep still sama macam Anjung Ketam, ada 4 gerau dan sekali lagi kami datang petang maka ada 2 gerai yang buka. Kami terjah gerai nombor 3.


Tengok harga tu, memang murah dan semestinya fresh.




Menu kami hari ini ialah :

Ketam Buttermilk. Antara menu yang terkenal di Labuan.

Ikan Merah Sambal Bakar. Ok, seriuosly memang sedap dan thorrrrbaik. 

Baby Kailan goreng nun di sudut hujung.

Sotong salted egg.

Kesedapan, level thorrrrbaik. Sedap. Memang rasa macam nak order lagi. Nak ratah je lauk takyah nasi.

Kalau sesiapa bercuti ke Labuan, jangan lupa singgah tau. Nanti menyesal .. 



Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil