Selamat Tinggal Bangi

Masa ni tak tahu nak gambarkan macam mana. Suka pun ada, sedih pun ada.Bila fikir balik .. alahai dalam Malaysia je pun bukan jauh. Hahaha
Budak-budak excited dapat naik flight.

Dalam flight budak-budak terus terjah benda ni.Macam lah kat rumah tak cukup tengok movie lagi.

Budak-budak tunggu benda nie lah. Belum 10minit duduk kat dalam flight bising nak makan. Haishh.. 

Kenyang budak-budak makan. Ada roti, coklat, pizza, air kotak dan buku.

Until next post.. xoxo
(saya still busy kemas rumah dan uruskan anak-anak sertanak hadam kehidupan baru)

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil