O'yeen Cafe


Agak lama juga tak buat review pasal restoran/cafe/kedai ni. Kekadang masa kekdahnya tinggal sini. My life getting busier right now. Makan pun kena laju-laju. Tapi cafe ni buat saya rasa nak buat review.


O'yeen Cafe ni terletak di Lapangan Terbang Labuan. Masuk je pintu utama Arrival Hall maka jalan je straight nampaklah signboard "O'yeen Cafe".

Simple je cafe ni. Ada banyak variety kek or cupcakes, minuman (seperti di dalam gambar), cookies, currypuff, dan banyak lagi. Kekadang ada jual dihidangkan spagethi.

Signature minuman dia ialah Aeng Kopi, Teh, dan Teh O. Harga minuman ni RM 3.90. 

Tapi yang paling diminati cupcakes dia memang sedap dan lembut. Haish rugi beli 2 je.

Setiap hari cafe ni menawarkan kek yang berlainan so kengkawan boleh check di FB dan instagram  'O'yeen Cafe". Nak buat tempahan kek pun boleh, dont worry. Tapi hendaklah 2-3 hari sebelum nak ambil ye. 

Tak silap cafe ni ada satu lagi cawangan iaitu di UTC Cafe (Pasar Sentral). 

Kalau rasa-rasa nak makan benda manis atau penggenar kek, O'yeen Cafe adalah pilihan yang tepat untuk warga Labuan. Memang berbaloi untuk datang ke sini.

Kalau nak tahu lebih lanjut boleh jenguk-jenguk kat FB dan IG mereka. Taip je O'yeen Cafe, mesti jumpa nye. 

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil