Taman Awam, Miri


Taman Awam Miri ini boleh dikatakan macam Taman kat KLCC siap pool untuk budak -budak mandi. Cuma taman awam ini ada jambatan gantung dan port untuk bbq.

Masa kami datang hari sabtu, memang penuhlah orang ramai dengan ada yang jogging, mandi, piknik, bawa anak bermain taman permainan. 



menara untuk berjalan di jambatan gantung. Tinggi wei, boleh exercise sama ada lutut kuat atau tak time mendaki tangga ni.

Budak-budak seronoklah masa meniti jambatan ini. 

air terjun buatan. Memang nampak real sungguh. Siap dia ada buat sungai lagi. Memang tak nampak macam buatan.

Nampak tak pool di situ?

Kalau dah namanya taman, mestilah ada playground kan. Tarikan utama selain pool.

First time, kami pergi taman yang cantik macam ni.

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil