Batik Canting Tangan

Korang penggemar batik canting tak? Ala kat wardrobe korang mesti ada satu kan? Bak kata orang perempuan, jika tak ada maknanya tak cukup lagi koleksi pakaian tu kat almari. 

Meh hari ni nak promote satu FB yang menjual batik canting tangan yang amatlahhh tersuka dan ter-gojes nya corak. Exclusive bak hang. 

Kenapa exclusive? Meh nak cakap, exclusive sebab design dia 1 corak hanya terdapat pada 1 kain. No copy tau. So maknanya jika beli, anda jelah yang ada corak tu. Nampak tak betapa exclusive-nya.

Warna memang cun melecun, tak payah risau. Silalah scroll gambar dibawah, mesti terpikat melekat dalam hatinya. 

Harga? Tak perlu risau lah memang terendah dan termurah di pasaran. Harga mampu milik punya. Tak cukup glam, boleh tambah batu dengan harga tambahan RM10 sahaja. Cakap sahaja nama blog ni, pasti tokey kasi murahnya. 

Sementara tu jangan lupa, jangan tak klik kat link bawah ni untuk melihat koleksi terbaik batik canting tau. Psst pstt dengar cerita dia bukan jual batik sahaja, malah ada benda lip lap lip lap juga. Trustyseller tau. Dah beribu beriban dia jual, pelanggan setia tak perlu cakap memang banyak.

                       Batik Sutera Aimarisa

                           PM : 013 942 6003





i memang dah terpikat dah dengan design ni. Boleh terbayang kalau pergi dinner office suami, pakai design ni. Meletoppss cas cas lah. Mesti ada orang tanya.








Warna ni memang hot, corak meletops kebabomm



Jangan lupa jangan lupa tau. Klik link di atas ☝☝.Beritahu nama blog ni. Itu penting. 

Akhir tahun ni mesti banyak kenduri nak hadiri, maka wajib ada satu. 

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil