Makan ShellOut di Kota Kinabalu


Tak habis lagi updates bercuti hari tu. Punyalah malas nak menaip. So kali ni nak updates masa bercuti di Kota Kinabalu. Tak adalah bercuti sangat, sebab Encik Suami ada meeting di sana. So kami follow terus, dah alang-alang berada di sana. 

Kami duduk di Hotel TH sebab berdekatan dengan tempat meeting Encik Suami. Tak sempat kami nak ambil gambar keadaan di hotel sebab budak 2 orang tu dah serbu macam tak pernah jumpa katil. Hahaha .. tapi memang selesa dan keadaan kemas serta cantik. Sesuai. Kalau sesiapa menginap di Hotel TH (Hotel Tabung Haji), jangan lupa order room services makan Nasi Beriyani. Sedap dan portion memang besar.

Malas sebelumnya kami sekeluarga (sebelum family besar saya pulang ke Kuala Lumpur) ber-Shell-Out di Medan Selera depan Hotel Promenade. 

Harga memang agak mahal. Rasa macam tak berbaloi la pulak. Terbahagi kepada 4 set sehingga mencecah RM200++.Rasa oklah. Dihidangkan dengan 2 sos. Makan malam tu ber-galore seafood la kami. Maybe next time kami akan terjah Restoran Seafood yang terkenal di Kota Kinabalu. Eh bila?? ehem ehem inshaAllah kalau ada rezeki

Popular posts from this blog

Hot Spring Water Park Pedas, Negeri Sembilan

Mengunyah Keropok Lekor & Meratah Sata di Kemaman

Kelantan : Maggi Tiram Pok Weil