Posts

Showing posts from December, 2016

Uncle Ron's Cafe, Strand Damansara

Image
Rasanya tak perlu lah nak perkenalkan restoran yang famous amos ini. Dah terkenal pun, kalau tak takkanlah crew jjcm, tv9 terjah restoran ini. 
Restoran Uncle Ron's Cafe The Strands Damansara Sila taip je kat IG atau FB dah ada page pun. Kat situ ada alamatnya.  Buka jam 12 tengah hari hinggalah ke tengah malam. 
Tok tok Assalammualaikum... Pakcik Ron ada?? 
Jangan risau, ada je waiter yang datang kat meja untuk ambil order. Hari tu kami datang, kami adalah pelanggan yang pertama. Buka pintu je, terus terjah.
Nampak tak? Payung jjcm pun ada kat sini.
Kalau sesiapa nak jamming kat sini, silalah. Kalau agak-agak tak dapat nak sertai AF, bolehlah cuba nasib kat sini.
Kalau untuk makan tengah hari, mereka ada sediakan set. Maka senanglah buat pilihan. Set ini bersekali dengan pilihan minuman.
Nasi goreng + Chicken chop
Nasi goreng + Chicken wings. Sos tu win sangat. Nampak macam sikit kan? Padahal boleh je share untuk 2 orang. Kenyang wehh. Murah rezeki uncle ron sebab bagi portion besar-besar kat …